online tekenlessen op instagram

Hoi, wij zijn Anne en Ati, tweeling-kunstenaar en -illustrator.
Samen geven wij tekenlessen op Instagram en Facebook.

Op deze pagina kun jij je aanmelden om abonnee te worden van onze online tekenlessen voor jong&oud! Je kunt kiezen of je onze lessen via Instagram of Facebook wilt volgen.

Ontdek de vele mogelijkheden en technieken van het tekenen, deel je eigen tekentijd in en creëer een rustmoment voor jezelf of samen met je kind(eren). Wij posten op ons besloten Instagram en Facebook account @onlinetekenlessen iedere maand twee tekenlessen, fijne inspiratie ideeën, leuke opdrachten, plus tips & tricks. Daarnaast geven wij je Feedback en antwoord op al je tekenvragen. Al onze lessen blijven in onze feed staan, zodat jij ze als abonnee altijd terug kunt kijken.

Investeer voor maar €9,90 per maand en ontdek hoe fijn het is om ECHT te leren tekenen, ervaar de rust, daag jezelf uit en word er blij van!

Zin in onze online tekenlessen voor jong & oud? Waar wacht je nog op?

Meld je nu aan! Wij sturen jou een Tikkie van het aanmeldingsbedrag €3,30. Zodra wij de betaling binnen hebben geven wij jou toegang tot onze OnlineTekenlessen. Elke 1e van de maand sturen wij jou een Tikkie voor het maandbedrag €9,90.

Ik wil de online tekenlessen gaan volgen via:
FacebookInstagram

Volg Anne & Ati op instagram

Instagram did not return a 200.