geboortekaartjes op maat

Ik maak graag, voor jullie kersverse kindje, een geboortekaartje op maat! Laat me jouw/jullie  wensen weten, zodat ik met een prijsopgave kan komen.

Na akkoord van de prijsopgave ga ik voor jullie aan de slag. Het ontwerpen van het geboortekaartje begin ik altijd met schetsen. Bij goedkeuring van deze schetsen ga ik voor jou/jullie aan de slag met de uitwerking van het kaartje. Het illustreren doe ik met de hand (aquarel met inkt) of geheel digitaal (zie voorbeelden).

Het uiteindelijke ontwerp wordt altijd digitaal afgewerkt. Voor het bestellen van de uiteindelijke kaartjes kan ik het kaartje voor jullie op een persoonlijk account van Hippe-geboortekaartjes zetten, zodat jullie een proefdruk kunnen bestellen en de uiteindelijke kaarten via dit bedrijf kunnen laten drukken. Natuurlijk is het ook mogelijk het ontwerp digitaal aan te leveren, zodat jullie het drukwerk zelf (elders)  kunnen regelen.

uitnodigingen op maat

Ik maak graag, voor jullie feest, een uitnodiging op maat! Laat me jouw/jullie  wensen weten, zodat ik met een prijsopgave kan komen.

Na akkoord van de prijsopgave ga ik voor jullie aan de slag. Het ontwerpen van de uitnodiging begin ik altijd met schetsen. Bij goedkeuring van deze schetsen ga ik voor jou/jullie aan de slag met de uitwerking van de kaart. Het illustreren doe ik met de hand (aquarel met inkt) of geheel digitaal (zie voorbeelden).

Het uiteindelijke ontwerp wordt altijd digitaal afgewerkt. Voor het bestellen van de uiteindelijke kaarten kan ik het voor jullie laten drukken bij het bedrijf PeterPrint, maar natuurlijk is het ook mogelijk het ontwerp digitaal aan te leveren, zodat jullie het drukwerk zelf (elders) kunnen regelen.

Portfolio van Ati

Ik maak graag, voor jullie kersverse kindje, een geboortekaartje op maat! Laat me jouw/jullie  wensen weten, zodat ik met een prijsopgave kan komen. Na akkoord van de prijsopgave ga ik voor jullie aan de slag. Het ontwerpen van het geboortekaartje begin ik altijd met schetsen. Bij goedkeuring van deze schetsen ga ik voor jou/jullie aan […]